skip to Main Content
Kricha: 06-40 00 28 25 |San: 06-21 47 62 90 |infodivinelighthealing@gmail.com

Healing&Reading

Overspannen (burnout), overprikkeld (adhd, add), stress, vastgelopen of opnieuw veranderen situaties? Een healing & reading consult kan helpen in uw situatie.

Bij een healing & reading wordt er gekeken naar de betreffende toestand vanuit een ander perspectief, een advies op maat .

Deze healing / reading wordt ook gebruikt als ondersteuning bij kleine kinderen als het niet duidelijk is wat het probleem is van waar de probleem vandaan komen.

Tijdens de healing word er contact gemaakt met het hogere zelf, gidsen begeleiders of helpende overledenen, afhankelijk van wat zich gedraagt en wat voor jou op dat moment het meest effectief is. Zo kan er ruimte, inzicht en heling komen.

De genezing wordt gestabiliseerd naar het gehele lichaam en de bijbehorende subtiele lichamen, je kunt extra denken aan; zenuw, en endocriene stelsel, skelet en beenmerg, bloedsomloop, ademhaling, pezen, spieren, banden en bindweefsel, organen en de huid, lymfatisch stelsel en het immuunsysteem. De subtiele lichamen zoals; etherisch, emotioneel, mentaal, astraal en spiritueel.

Deze healing / reading wordt gemiddeld 1 uur. Deze ondersteuning kan met ons, onze ervaring met baby’s, jonge kinderen en kinderen met deze hulp. Het geeft aan dat het ergens van de bevestiging dat je op de juiste weg zit van ontrafeld juist de knoop. De reading en healing worden altijd telefonisch of persoonlijk teruggekoppeld incl. verslag en plannen van aanpak / adviezen, consult € 77, -.

Kompas consulten
Back To Top