skip to Main Content
Kricha: 06-40 00 28 25 |San: 06-21 47 62 90 |infodivinelighthealing@gmail.com

Quantum Touch ® geeft je lichaam de kans om zichzelf te herstellen en is een methode op basis van het versterken van de levenskrachtenergie op Quantum Niveau.

Als je het lichaam ziet als een levende energievorm, begrijp je ook dat er verstoringen in de energie kunnen voorkomen waardoor je lichaam uit balans raakt. 
Door het verhogen van de trilling tijdens een Quantum Touch® sessie krijgt de energie van het lichaam de kans om te herstellen naar zijn oorspronkelijke staat. Het lichaam kan deze trilling van genezing daarna zelf weer vasthouden, zodat blijvende gezondheid wordt geactiveerd.

Blokkades en lichamelijke klachten kunnen zich herstellen zodat de persoon dit stadium achter zich kan laten.

Je spreekt zo als het ware rechtstreeks tot het lichaamsbewustzijn, deze is ten alle tijden bereidt om terug te keren naar een gezonde staat van zijn.

Quantum Touch® is een soort power healing waarbij snel resultaten geboekt worden, die voelbaar is voor de ontvanger. Deze healing wordt veel gebruikt bij verschoven ruggenwervels en of een verkeerde stand van het bottenstelsel, ontstekingen, vermoeidheid, vastzitten van de spieren, kortom bij pijn of ongemak in het algemeen. Tijdens de sessie volgen we de pijn (deze verplaatst zich namelijk) door het lichaam.

Consult € 55,-.

Quantum Core Transformation ®

Met deze methode werken we vanuit de kern in alle rust. De trilling verhoogd zich bij beide, zowel bij ons als bij jou, waardoor blokkades in het lichaam van de ontvanger kunnen smelten en ontrafelen. De structuur van het lichaam wordt in staat gesteld te reorganiseren en harmoniseren. Het is een healing met weinig fysieke aanraking en werkt fantastisch in samenwerking met de hierboven beschreven Quantum Touch ®.

Consult € 55,-.

Quantum Touch

Quantum Touch®

Ontdek deze nieuwe dimensie.

Back To Top