skip to Main Content
Kricha: 06-40 00 28 25 |San: 06-21 47 62 90 |infodivinelighthealing@gmail.com

Voedingstherapie en orthomoleculaire supplementen

Wil je weten wat gezonde voeding is en hoe het zit met voedingssupplementen, oftewel vitamine en mineralenpillen? Welke wel en niet geschikt zijn? Waarom er zoveel op de markt is en er zo wisselend over gesproken wordt? Of zie je door de bomen het bos niet? Hoe zit het eigenlijk met Nederlandse voeding? Hoe zit het nu eigenlijk met darmproblemen en andere verstoringen? Kunnen wij er zelf wat aan doen?  Zoek je naar gediplomeerd advies, dan ben je op het juiste adres.

Voedingstherapie is een praktische zoektocht naar jouw unieke voedingsbehoefte.

Het kan worden ingezet voor het helen en/ of ondersteunen van het lichaam of juist ter voorkoming van verstoringen op latere leeftijd.

Voedingstherapie is werkzaam bij vrijwel alle chronische ziektebeelden en klachtenpatronen. Bij acute ziekten betreft het veelal een tijdelijk onthouding van bepaalde voeding en/of het tijdelijk verminderen van de hoeveelheid voedsel dan wel het extra toevoeren van bepaalde voedingsstoffen. Maar ook zonder directe lichamelijke of geestelijke klachten kan voedingstherapie een heilzame werking hebben! Door bewuster en minder te eten, te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige voeding, creëer je namelijk een sterke basis voor het in standhouden van je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Back To Top