skip to Main Content
Kricha: 06-40 00 28 25 |San: 06-21 47 62 90 |infodivinelighthealing@gmail.com

Allergie bestrijding

Waarom met een allergie blijven lopen?

Quantum Allergy ®

is een techniek die door middel van een spiertest of lichamelijke pendel, test op allergieën en overgevoeligheden. Deze techniek is ideaal voor allergie bestrijding. Deze kunnen worden verwijderd door het lichaam te “resetten”. Hiermee kunnen ook vaccinaties behandelt worden tegen bijwerkingen. 

Aan de hand van het klachtenbeeld onderzoeken we met behulp van testampullen wat de aard en oorzaak van de onbalans is. Deze ampullen bevatten o.a. vitamines, mineralen, hormonen, toxische stoffen, allergenen, enzymen etc. Ook is het mogelijk om aan de hand van meegebrachte producten uw overgevoeligheid te testen.

Na het consult is het van belang 25 uur niet in contact te komen met de (behandelde) stof. Je zult verbaasd zijn hoe eenvoudig de meeste allergieën zijn verdwenen na 25 uur. Door de pijnloze “eliminatie” ook zeer geschikt voor gevoelige baby’s en kinderen, die mogelijk bepaalde voeding niet goed kunnen verwerken.

Allergie consult € 55,-.

Quantum Allergy Advanced ®

is een techniek om bovenstaande ook op emotionele velden op te lossen. Quantum-Allergy is een van de technieken van de Quantum-Care methode, ontwikkeld door Linda Menkhorst en Yolande van Rosmalen. Door oude energieblokkades op te ruimen, zal de balans stabieler worden en zullen de fysieke en emotionele klachten afnemen.

Advanced consult € 55,-.

Back To Top