skip to Main Content
Kricha: 06-40 00 28 25 |San: 06-21 47 62 90 |infodivinelighthealing@gmail.com

Reiki

Binnen de Reiki zijn er drie workshops te volgen, na de laatste graad ben je “Reiki Master” en ben je in staat om de Reiki ook door te geven aan anderen.

Reiki(ds): Vanwege de eenvoud van Reiki zijn er ook speciale workshops voor kinderen. Deze workshops worden wat meer spelenderwijs gegeven en gericht op de dagelijkse bezigheden van de kinderen zodat het ook toepasbaar wordt.

Wat voegt het toe?
Op deze manier worden ze meer bewust, blijven beter verbonden met hun intuïtie en leren ze werken met energie. Het uitgangspunt is; balans van het kind.

1e graad Reiki: Bij de eerste graad zijn er 4 inwijdingen waarin je wordt afgestemd op de Reiki energie. Er worden basisposities geleerd voor behandeling van jezelf en anderen. De geschiedenis van Reiki wordt besproken en waar je Reiki allemaal bij kunt toepassen. Reiki 1 werkt vooral op het fysiek. Reiki 1 wordt gegeven in 2 dagen. Investering voor volwassenen is € 153,-. Voor kinderen vanaf 12 jaar is € 67,-. In 4 middagen voor kinderen van 6 jaar is € 17,- euro per middag.

 2e graad: Bij de tweede graad is er nog een afstemming of inwijding hierdoor kan de Reiki energie intensiever door je heen stromen. Er wordt gewerkt met symbolen en bijbehorende mantra’s waardoor o.a. de Reiki energie op afstand gestuurd kan worden. Deze graad richt zich vooral op het mentale en emotionele lichaam. Deze workshop wordt gegeven in 1 dag, investering € 153,-. Voor de jongeren tot 18 jaar is het € 67,- .

 3e graad: De derde graad is de laatste afstemming of inwijding binnen de Reiki. Er wordt gewerkt met de master symbolen en bijbehorende mantra’s. Er wordt geleerd hoe je de afstemmingen en de workshops door kunt geven. Na het volgen van de 3 graden ben je “Reiki Master”. De theorie en inwijding wordt in 1 dag gegeven, eventuele verdere coaching in overleg (hangt af of je de workshops door wilt geven). Investering € 227,-. Voor jongeren vanaf 14 jaar,

Healing consulten
Back To Top