skip to Main Content
Kricha: 06-40 00 28 25 |San: 06-21 47 62 90 |infodivinelighthealing@gmail.com

Magnified Healing ®

Ben je op zoek naar verdieping in je leven en wil je graag afgestemd staan op je intuitie en deze verder ontwikkelen, dan is deze workshop misschien wel iets voor jou. Wat kun je verwachten?

1e Fase Magnified Healing ® Tijdens deze workshop leer je werken met de Magnified Healing ® energie voor jezelf, andere en de aarde. De Magnified Healing ® wordt geactiveerd via mediatie, heilige initiatie in de energie van Beschermvrouwe Lady Quan Yin en activatie oefeningen. De cursus wordt in twee aaneengesloten dagen gegeven.

Na de initiatie dien je de Magnified Healing ® activatie 11 achtereenvolgende dagen te beoefenen om de energie te bezegelen en te verwerken in je systeem. Hierna ben je in staat om met de Magnified Healing ® een healing te geven en kun je wanneer je dit wilt de workshop zelf doorgeven. Investering in jezelf: € 203,-.

 2e Fase de Celebration ® Dit is een workshop die in een grotere groep plaatsvindt met voldoende deelnemers of medecursisten. Je “bouwt” met alle aanwezigen de energie op zodat deze door belangstellende (bijvoorbeeld vrienden en familie) ervaren kan worden.

De Celebration is een mogelijkheid om de Magnified Healing ® op een ceremoniële wijze in de praktijk te brengen. Je creëert zo een heilige ruimte voor healing. Deze workshop wordt in 2 achtereen volgende dagdelen gegeven. Investering in jezelf: € 163,-.

3e Fase “ Licht” healing ® Wanneer je nog meer verdieping wenst, geïnteresseerd bent in je Lichtlichamen en de fijnstoffelijke energie en deze op een zo efficiënt mogelijke manier in balans wilt brengen, is deze workshop wel heel passend. Wat kun je verwachten bij deze workshop?

Je leert samen te werken met de energie van Aartsengel Metatron en de Heer Melchizedek (eeuwige Heer van Licht). Je leert werken met intensieve lichtstralen (een brede en een laser straal) deze worden geactiveerd in jouw lichtlichaam. Deze heilige geometrieën zorgen ervoor dat je op een dieper niveau jezelf en andere kunt healen. Deze workshop wordt alleen doorgegeven aan hen die de Magnified Healing ® hebben onderwezen of deze met onvoorwaardelijke liefde en integriteit beoefenen. Je kunt de workshop volgen 4 maanden na de basisworkshop 1e fase, dit heeft vooral te maken met het integreren van de energie in je lichaam. De workshop duurt twee aaneengesloten dagen. Investering in uzelf: € 263,-.

Alle workshops zijn inclusief lesmateriaal, essence en certificaat.

Magnifield Healing
Workshop Keurmerk www.workshop.nl
Back To Top