skip to Main Content
Kricha: 06-40 00 28 25 |San: 06-21 47 62 90 |infodivinelighthealing@gmail.com

Uplifting

Uplifting I, energie management: In deze workshop leren we een aantal basistechnieken om je eigen energie, of die van een ander, in een verhoogde trilling te krijgen. Lagere trillingsfrequenties of blokkades krijgen zo de kans om op een ander niveau te gaan trillen waardoor er ruimte ontstaat voor groei. Het verhogen van je energieveld is in deze tijd van evolutie, uitermate handig om onder de knie te krijgen. We kennen allemaal het gevoel “geleefd te worden” of weg te zakken in emotie. Het is een techniek die door iedereen te leren is en fijn te gebruiken als “eerste hulp bij ongelukjes” in en rond het huis. Werkt gelijk pijnstillend en hersteld het lichaam veel sneller.

In de workshop leren we elkaar te healen (herstellen) en is er alle ruimte voor vragen. Deze workshop is te volgen in 3 dagdelen. Er is altijd een mogelijkheid tot extra workshopdagdelen of oefenuurtjes. Handleiding inbegrepen. Investering in jezelf is € 153,-.

Uplifting II, energie management: In deze workshop leren we de chakra’s en meridiaan systemen kennen en wat ze voor ons betekenen. Op deze manier kun je nog efficiënter jouw energie managen en eventueel ook om een ander te helpen. Deze workshop is te volgen in twee dagdelen. Er is altijd een mogelijkheid tot extra workshopdagdelen of oefenuurtjes. Handleiding inbegrepen. Investering in jezelf is € 103,-.

Uplifting uitbreiding, energie management: Na het volgen van de Uplifting I workshop is het mogelijk om door te stromen in de Animal Restore workshop voor dieren, deze is gericht op het dier. Dit is 2 dagdelen en investering € 103,-.

Uplifting
Workshop Keurmerk www.workshop.nl
Back To Top