skip to Main Content
Kricha: 06-40 00 28 25 |San: 06-21 47 62 90 |infodivinelighthealing@gmail.com

Dagworkshop Energiemanagement

Eigenlijk is het vreemd dat we in een wereld waarin alle kennis voorhanden ligt, we zo weinig weten van onze energievelden. We douchen ons elke dag maar vragen ons zelden af hoe ons energieveld erbij staat. Zijn we ons wel bewust van ons lichaam? Houden we niet teveel onnodige spanning vast in onze spieren? Leiden dagelijkse situaties niet onnodig voor stress en welke gevolgen ondervind ik daarvan bij mezelf? Hoe herken ik de signalen? En kan ik er wat aan veranderen?

Al deze vragen komen aan de orde in onze workshop. Door middel van simpele technieken maken we je bewust van je energievelden en je lichaam. Zo leer je de energie op de juiste trilling te houden en daarmee meer in balans. Altijd handig in deze tijd van stress en drukte.

Er is geen voorkennis nodig voor het volgen van de workshop, het enige wat we vragen is een ‘open mind’ en zin in een gezellige leerzame dag.

In deze workshop leren we een aantal basistechnieken om je eigen energie, of die van een ander, in een verhoogde staat c.q. trilling te krijgen. Lagere frequenties of blokkades krijgen zo de kans om op een ander niveau te gaan trillen waardoor er ruimte ontstaat voor herstel. Spieren ontspannen waardoor de energie weer kan stromen.

Het is een techniek die door iedereen te leren is en fijn te gebruiken als “eerste hulp bij ongelukjes” in het dagelijks leven. De techniek heeft als resultaat dat het direct toepasbaar is; pijn wordt verzacht en de energie zet het lichaam aan om zichzelf te herstellen en ondersteund dit proces. Ook krijg je beter inzicht in je energielevel en hoe je met elkaar de energie kunt “verhogen”.

In deze dag leren we elkaar te healen (herstellen) en is er alle ruimte voor vragen maar bovenal om te oefenen.

Duur van de workshop: We verzorgen een dag workshop en een mini workshop duur naar wens.

Back To Top